F. Dick 1905 Santoku 18 cm

Kód: 60415
+ Dárek zdarma
Neohodnoceno
Značka: F. Dick
3 399 Kč 2 809 Kč bez DPH
Skladem (7-10 dní)

Kuchyňský nůž Santoku (na drůbež, maso a ryby) s délkou čepele 18 cm ze série F. Dick 1905

Detailní informace

Showroom o velikosti 100 m2, 10 min z centra Prahy
Showroom o velikosti 100 m2. Osobní odběr zdarma.
Exkluzivní sortiment, který jinde nenajdete
Exkluzivní sortiment, který jinde nenajdete
Zboží skladem odešleme do 24 hod
Zboží skladem odešleme do 24 hod
Dárek k objednávce již od 2.000 Kč
Dárek k objednávce již od 2.000 Kč

Detailní popis produktu

Kuchyňský nůž Santoku (na drůbež, maso a ryby) s délkou čepele 18 cm ze série F. Dick 1905 určené jako profesionální nože. Čepel nože má klínovité ostří, které zamezuje lepení pokrmů na nůž a umožňuje krájení zvlášť jemných plátků. Řada 1905 se vyznačuje čepelí z nerezavějící oceli s výbornou ostrostí a vyvážeností, která je preferována uznávanými kuchaři. Je zajímavá také ergonomickou rukojetí.  

Nůž lze umývat v myčce nádobí. Umístěte jej do myčky tak, aby během procesu nenarážel do jiných nožů nebo příborů. Kvůli šetrnosti doporučujeme ruční mytí.

Doplňkové parametry

Kategorie: F. Dick
Délka čepele: 18 cm
Typ produktu: Santoku
Délka čepele: 18 cm

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

DICK_LOGO

Tuto rodinnou, dnes již tradiční značku Fr.Dick založil v roce 1778 Johann Friedrich Dick v Esslingenu.

Spojením německé preciznosti, tradičních výrobních postupů a nejmodernějších technologií dnes vznikají velmi kvalitní nože pro každé použití a hned v několika produktových řadách.

V tradici klasických kovaných kuchařských nožů jsou série od firmy Fr. Dick známy svou prémiovou kvalitou a dokonalým provedením. Tyto nože se snadno vedou a zanechávají velice čistý řez.

Pro výrobu kovaného kuchařského nože je potřeba přibližně 45 různých výrobních kroků. Nože jsou ukovány z pevného kusu chrom molybdenové oceli, čepele jsou kaleny speciálním postupem na 56˚ Rockwellů. Nejdůležitější pracovní postupy jako je broušení a kalení, kontrola jakosti jakož i slitin oceli, určují vysokou kvalitu těchto nožů.