F. Dick

36 položek celkem
F. Dick Superior Nůž na zeleninu 7 cm
Skladem
349 Kč

Nůž na zeleninu s délkou čepele 7 cm ze série F. Dick Superior.

Kód: 06396
dick18cm
Skladem
699 Kč

Nůž na chléb s délkou čepele 18 cm ze série F. Dick Pro-Dynamic

Kód: 50330
F. Dick Nůž na ústřice bez záštity 7 cm
F. Dick Nůž na ústřice bez záštity 7 cm
Skladem u dodavatele (7-10 dní)
899 Kč

F. Dick Nůž na ústřice bez záštity 7 cm

Kód: 35986
26cm
Skladem
899 Kč

Nůž ze série Pro-Dynamic s vlnitým ostřím je ideální na chléb a jemné pečivo.

Kód: 35981
F. Dick Superior Nůž vykosťovací 13 cm
1 299 Kč

Kovaný nůž s délkou čepele 13 cm na vykošťování a porcování masa.

Kód: 50254
dick
F. Dick Nůž na ústřice se záštitou
Skladem u dodavatele (7-10 dní)
1 399 Kč

Nůž na ústřice, se záštitou

Kód: 50294
F. Dick Superior Dranžírovací nůž 21 cm
Skladem
1 399 Kč

Plátkovací/ dranžírovací nůž s délkou čepele 21 cm ze série F. Dick Superior.

Kód: 72353
premier 9 cm
1 449 Kč

Kovaný nůž s délkou čepele 9 cm na loupání a krájení ovoce nebo zeleniny a na vytváření dekorací.

Kód: 50272
F. Dick Premier Plus Okrajovací nůž kovaný 7 cm
1 449 Kč

Okrajovací kovaný nůž F. Dick s délkou 7 cm ze série Premier Plus.

Kód: 04134
F. Dick Ocílka 30 cm standard kulatá
F. Dick Ocílka 30 cm standard kulatá
Skladem u dodavatele (7-10 dní)
1 499 Kč
Kód: 7654130
21cm
1 499 Kč

Nůž na chléb s délkou čepele 21 cm ze série F. Dick Superior

Kód: 52196
superior 21 cm
Skladem
1 599 Kč

Nůž  s délkou čepele 21 cm na krájení masa, zeleniny a sekání bylinek.

Kód: 53630
Nahoru
Další produkty

Tuto rodinnou, dnes již tradiční značku Fr.Dick založil v roce 1778 Johann Friedrich Dick v Esslingenu.

Spojením německé preciznosti, tradičních výrobních postupů a nejmodernějších technologií dnes vznikají velmi kvalitní nože pro každé použití a hned v několika produktových řadách.

V tradici klasických kovaných kuchařských nožů jsou série od firmy Fr. Dick známy svou prémiovou kvalitou a dokonalým provedením. Tyto nože se snadno vedou a zanechávají velice čistý řez.

Pro výrobu kovaného kuchařského nože je potřeba přibližně 45 různých výrobních kroků. Nože jsou ukovány z pevného kusu chrom molybdenové oceli, čepele jsou kaleny speciálním postupem na 56˚ Rockwellů. Nejdůležitější pracovní postupy jako je broušení a kalení, kontrola jakosti jakož i slitin oceli, určují vysokou kvalitu těchto nožů.