F. Dick 1905 Kuchařský nůž 21 cm

Kód: 60416
+ Dárek zdarma
Neohodnoceno
Značka: F. Dick
3 399 Kč 2 809 Kč bez DPH
Skladem (7-10 dní)

Kovaný nůž F. Dick s délkou čepele 21 cm na krájení masa, zeleniny a sekání bylinek.

Detailní informace

Showroom o velikosti 100 m2, 10 min z centra Prahy
Showroom o velikosti 100 m2. Osobní odběr zdarma.
Exkluzivní sortiment, který jinde nenajdete
Exkluzivní sortiment, který jinde nenajdete
Zboží skladem odešleme do 24 hod
Zboží skladem odešleme do 24 hod
Dárek k objednávce již od 2.000 Kč
Dárek k objednávce již od 2.000 Kč

Detailní popis produktu

 

Tento nůž je nazýván jako "šéfkuchařský" díky své velikosti, váze a tvaru. Je velice univerzální. Nůž se dá využít na krájení masa, zeleniny, ryb, ovoce a díky svému tvaru i na krájení cibule, ale i na sekání bylinek a dalších surovin.

Nože ze série 1905 jsou ukovány z jednoho kusu oceli. Jsou perfektně vyvážené a ergonomicky tvarované. Disponují dokonalou rukojetí z vysoce kvalitního a odolného plastu, která je díky speciálnímu výrobnímu procesu s čepelí spojena bezspárově. Nekompromisní ostrost a krása je u tohoto nože samozřejmostí.

typ ocele: X50CrMoV15

Nůž lze umývat v myčce nádobí. Umístěte jej do myčky tak, aby během procesu nenarážel do jiných nožů nebo příborů. Kvůli šetrnosti však doporučujeme ruční mytí.

Doplňkové parametry

Kategorie: F. Dick
Délka čepele: 21 cm
Typ produktu: Kuchařský
délka čepele: 21 cm
délka: 34,5 cm
Hmotnost: 289 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

DICK_LOGO

Tuto rodinnou, dnes již tradiční značku Fr.Dick založil v roce 1778 Johann Friedrich Dick v Esslingenu.

Spojením německé preciznosti, tradičních výrobních postupů a nejmodernějších technologií dnes vznikají velmi kvalitní nože pro každé použití a hned v několika produktových řadách.

V tradici klasických kovaných kuchařských nožů jsou série od firmy Fr. Dick známy svou prémiovou kvalitou a dokonalým provedením. Tyto nože se snadno vedou a zanechávají velice čistý řez.

Pro výrobu kovaného kuchařského nože je potřeba přibližně 45 různých výrobních kroků. Nože jsou ukovány z pevného kusu chrom molybdenové oceli, čepele jsou kaleny speciálním postupem na 56˚ Rockwellů. Nejdůležitější pracovní postupy jako je broušení a kalení, kontrola jakosti jakož i slitin oceli, určují vysokou kvalitu těchto nožů.