Vážení zákazníci, ve dnech 24.6. - 4. 7. 2022 bude náš showroom i e-shop odpočívat... Vaše objednávky přijaté během tohoto termínu, začneme vyřizovat 7.7.2022. Děkujeme za pochopení a přejeme krásné a slunečné dny, tým Gastrostore.cz

F. Dick Premier Plus filetovací nůž 18 cm

Kód: 50261
Neohodnoceno
Značka: F. Dick
2 499 Kč 2 065 Kč bez DPH
Skladem (7-10 dní)

Filetovací nůž ohebný F. Dick s délkou 18 cm z vysoce kvalitní série Premier Plus.

Detailní informace

Showroom o velikosti 100 m2, 10 min z centra Prahy
Showroom o velikosti 100 m2, 10 min z centra Prahy
Exkluzivní sortiment, který jinde nenajdete
Exkluzivní sortiment, který jinde nenajdete
Zboží skladem odešleme do 24 hod
Zboží skladem odešleme do 24 hod
Osobní odběr zdarma
Osobní odběr zdarma

Detailní popis produktu

Filetovací nůž z řady Premier Plus je nekompromisní kovaný nůž pro kreativní vaření. Tenká a velmi flexibilní čepel umožňuje vykostit drůbež a odstranit kůži z čerstvého masa. Je také ideální na zpracování ryb. Hotové filety vypadají přesně tak, jak si přejete: chutně, celistvě a precizně nakrájené.

Čepel vyrobena z vysoce kvalitní slitiny X50CrMoV15. To znamená dlouhou životnost, odolnost proti opotřebení a nejvyšší ostrost.

Nůž lze umývat v myčce nádobí. Umístěte jej do myčky tak, aby během procesu nenarážel do jiných nožů nebo příborů. Kvůli šetrnosti doporučujeme ruční mytí.

 

Doplňkové parametry

Kategorie: F. Dick
19 cm: 18 cm
Na šunku: Filetovací
Délka : 18 cm

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

DICK_LOGO

Tuto rodinnou, dnes již tradiční značku Fr.Dick založil v roce 1778 Johann Friedrich Dick v Esslingenu.

Spojením německé preciznosti, tradičních výrobních postupů a nejmodernějších technologií dnes vznikají velmi kvalitní nože pro každé použití a hned v několika produktových řadách.

V tradici klasických kovaných kuchařských nožů jsou série od firmy Fr. Dick známy svou prémiovou kvalitou a dokonalým provedením. Tyto nože se snadno vedou a zanechávají velice čistý řez.

Pro výrobu kovaného kuchařského nože je potřeba přibližně 45 různých výrobních kroků. Nože jsou ukovány z pevného kusu chrom molybdenové oceli, čepele jsou kaleny speciálním postupem na 56˚ Rockwellů. Nejdůležitější pracovní postupy jako je broušení a kalení, kontrola jakosti jakož i slitin oceli, určují vysokou kvalitu těchto nožů.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení